Pick up day!

Idag kom dagen jag väntat på senaste två veckorna. Idag fick jag äntligen hämta ut nya bilen, men innan det roliga var det mycket att stå i. Körde skyttetrafik på moppen hela förmiddag mellan de olika kontoren för att lösa allt praktiskt, försäkring, bank, trafikkontor och bilhandlaren. Allt löste sig dock väldigt smidigt och jag fick klart med allt jag hade hoppats på. Så efter lunch var det bara rulla ut med den nya bilen.

Mycket folk inne på trakikkontoret. Nu har jag regat in några bilar här nere, så börjar lära mig vad för olika papper som behövs, men inte helt lätt då de flesta blanketter är på franska.

Drog upp i bergen på en tur för att få lufta ur den lite. Kul men också nervöst då varenda jäkla bagge kör som en biltjuv och lånar halva mötande fil i kurvorna…


Hade lite svårt att släppa taget på nyckeln nere på stranden…

Varmt, svettigt men också riktigt skönt med sommar igen. Veckorna i Sthlm har ju inte riktigt bjudit på finväder.

Nedvarvning efter en kvällssession på gymet… Var totalt fullt med folk på gymet och även riktigt varmt. Var länge sedan jag svettades så mycket under ett träningspass…