Löpdag

Det är riktigt fint och varmt väder här nere för tillfället. För mig är det lite på gränsen, går konstant runt och är kokande varm. Starta dagen med en löprunda innan frukost, mest för att komma ut i tid för värmen. Körde sedan en hyfsat lång dag nere på stranden, besökte en lite mer secret spot vilket var lugnt och skönt. Avsluta sedan dagen med ett intervallpass där jag svettades ut de sista dropparna ur kroppen för idag…Eller inte… Straffavgörandet var så spännande så nu sitter jag med busspanna igen.

Har sprungit förbi denna strand många ggr, men idag var första gången jag testa på den. Inte helt fel!Uppvärmning inför intervaller, 1000 m på löparbanan som ligger in i MC.

Varmt, svettigt och riktigt tugnt. Känner mig lite tung i benen nu, efter gårdagens styrka och dubbla löppass idag. Lite sugen på att simma i havet imorgon, synd bara att jag typ inte kan simma, kanske borde ge det ett försök ändå. Cykeln saknar jag då den är kvar i Sthlm.