Brännmanet!

Trött och förbannat törstig, dags att sova! Nedan följer dagens bravader i bilder.

Överkropp/core på gymet

En bra rotations coreövning, vet inte vad jag ska kalla den och kanske även kan va svår att förstå på dessa bilder.

Laddad för en beach session och en planerad simtur.

Var som sagt taggad för ett simpass i havet. Hoppa i och drog iväg med bra fart och obefintlig teknik först 50-100m, blev sedan tvungen att ta paus och tänka över tekniken innan jag kunde dra på på nytt. Tog dock bara 10-15 m innan jag fick mig en rejäll kyss då jag simma rak in i en jäkligt stor brännmanet som jag krama om med högerarmen. Dra och bada vad ont det gjorde! Kändes som jag knappt skulle ta mig in till land igen… Tankarna gick även i banorna, nu har jag säkert blivit bränd av en livsfarlig manet och jag har nu endast 60 sekunder kvar att leva, ångest!
Läste senare på wiki: (De flesta dödsfall i samband med brännmaneter beror dock på drunkning eller hjärtinfarkter på djupt vatten) och jag var nog närmst det första i sånt fall.

Överlevde som tur var denna attack och fick hjälp av badvakterna med någon mirakelsalva. Svullna dock upp rejällt från början. Jag är glad att jag slapp ta den med ansiktet. Inge mer simning för mig.

Tog istället skydd av solen och laddade batterierna.


Körde sedan på ett ”Yogapass” med lite hemövningar. Matilda frågade dock efter 10-15min, ”kör du Yoga nu”, så var nog inte ett särskilt bra betyg.


One for fun, blev tvungen att göra nåt som såg lite coolt ut…

Avsluta dagen med en trevlig middag framför världens sämsta stream av fotbollen som sedan gick över i radiosporten.

Sov gott!