Bensession

Vakna upp och tog en ganska lugn morgon innan jag och Matilda drog ut till Bosön framåt 11-tiden. Hade ett benpass på programmet vilket kändes så där då benen faktiskt var lite trötta från gårdagens löpning. Tog dock bara en lång uppvärmning så var jag igång hyfsat. Börjar bli ganska kul att köra ben igen, tycker ryggen känns starkare och starkare vilket gör att jag successivt kan belasta mer och mer. De mesta jag gör är dock med kontroll och hyfsat lätt vikter, gör det hellre mer strikt och djupare för att hålla kunna hålla ner vikten och därmed inte få för mycket onödigt tryck på ryggen.

Kör mer och mer av raka mark, bra för att bygga styrkan i ryggen.


Har aldrig haft ett riktigt snyggt fighting face! Grinar illa här.


Avsluta passet med att sätta PB i brutalbänk på träning, så säkert inte tillräckligt strikt för ett test, men gjorde i alla fall 50 st. Har aldrig gjort med än 40 tidigare, sjukt! Tror ökningen sker på att jag kör med vikt 2 ggr denna vecka. Ena dagen körde jag 2×20 med 10Kg och igår 30st med 10Kg. Så idag kändes det väldigt lätt när jag plocka bort vikten. Nästa gång ska jag träna med 15kg och se vilken effekt det kan ge.