Milen Bosön

Drog ut på milslingan på bosön igår och kände lite på lungorna, spåren är verkligen fina där ute men också grymt jobbiga. Förstår att folk får slita ont under Lidingöloppet, är ständigt upp eller ner. Har kört ganska mycket styrka senaste tiden och känner mig inte jättelätt i steget, fan va skönt det vore och nån gång få känna på hur det skulle vara att springa utan kombinerat med massa styrka, slippa känslan av att benen känns som stockar… Vilket fall blev det ett jobbigt pass

Trött efter målgång, mycket trött

Ingen jättetid på milen, men hyfast för de spåren och det tog några kilometer innan jag skruva upp tempot på riktigt.

Var och köpte olja till kedjan igår, kändes bra med raceoil!

Var och mötte upp med Matildas pappa på Drottingholms golfklubb, så hann med att slå några bollar. Kände att man saknar golfen lite, har knappt spelat de senaste två åren då jag valt att stå över för att inte påfresta ryggen i onödan.Stor familj, Matildas alla syskon och pappa samlade!