Domänproblem

Som vissa kanske har märkt har sidan legat nere någon dag, detta pga av domänstrul. Jag har domän och webbhotel på olika företag och abonemangstiden på domänen hade tydligen löpt ut härom dagen och utan förvarning stängdes den ner, den hamnade då i karantän som det heter. Jag blev då tvungen att betala 60USD för att få ur den ur karantänen direkt, vilket känns som ett jäkla rån. Nu verkar allt rulla på som det ska i alla fall.

Här följer några bilder från instagram de senaste dagarna. Instagram som jag så länge hållt mig bort från men nu faktiskt gillar skarpt. Följ mig på mattiashargin.

Stället i Torekov där vi var gäster några dagar, väldigt fint! Tack familjen Vinberg för en trevlig vistelse!

Drog igång med hårdträning på Bosön igår och passade sedan på att njuta av lite sol nere vid vattnet. Är typ så här jag känner mig i kroppen idag, sjukt seg och mycket träningsvärk.

Var förbi hos Mr Cap igår och fixade till rutorna lite. Blev nöjd med resultatet!

Löprunda längs vattnet i Bromma igår.

Senaste dagarnas frustration, det var ju inte ett klick bort för att få allt att rulla igen. 1000mail, underskrifter och betalningar. Faktiskt nära att jag fick nog imorse;)