Cykling!

Ganska lugn och skön dag, var ute och lufta cykeln lite imorse, ingen allvarligare runda. Drog sedan in till stan, men planerna och sällskapet uteblev så i ren tristess sökte jag upp närmsta gym i Hornstull och lekte av ett överkroppspass innan jag åter igen fick en bra behandling av ryggen som nu känns i fint skick.

Skön morgon, men trots vädret var det ändå ganska kallt i luften. Börjar faktiskt känna mig ganska nöjd med den så kallade svenska sommaren och flyr nog snart landet.

Full fart!

Men skoja vilken jäkla reklambild;)Körde bara på med tre övningar överkropp men desto fler set, Chins tog upp det mesta i serien 15,12 och sedan 7st i 9set. Har inte haft någon vidare chinsform, så ska bli kul att se ifall det ger nån effekt.

Jag har sagt det förut, troligen Stockholm bästa utsikt från denna terass. Fin kväll!