Drar till värmen

Nu har jag fått nog av kylan, imorgon flyger jag söderut igen för att få värma upp kroppen och få en sista bränna innan vi drar på snö om drygt en vecka… Ok det är ingen impulsresa, utan är planerat sedan en tid tillbaka. Vi är ett gäng vänner som hyrt ett hus i Grekland, så kan nog bli en trevlig vecka eller 6 dagar för min del. Det roliga är att det är först ikväll jag verkligen spanat in hur det ser där vi ska bo, jag hoppade mer på och litade på han som boka. Se bilder nedan, ser ganska härligt ut. Hoppas inte bilderna ljuger.

Något annat kul som jag kom att tänka på idag när jag satt och fundera på hur sommaren flyger iväg och jag får känslan att jag inte utnyttjar ledigheten mer. Saknar främst någon längre surfresa och kanske en lite längre period utan träning. I alla fall skrattade jag lite för mig själv när jag tänkte på hur kommande plannering ser ut och inser att man är aningen bortskämd.
21-26 Grekland
27-28 Köra ner bilen till Engelberg
29 Packa ihop skidprylar i Engelberg
30 Engelberg-Österike
31-3 Skidor Mölltal
3-8 Monaco
9-8 Nya Zeeland
Jag har faktiskt roliga saker att se fram emot och behöver nog inte ha ångest att sommaren är på väg att ta slut;)

Dagens träning, en bensession på sportlife i hornstull.


När jag kollar dessa bilder längtar jag lite till imorgon eftermiddag när vi är framme.