Grekland

Är inne på tredje dagen i Grekland nu, närmare bestämt Rhodos där vi har hyrt ett hus på sydöstra delen i närheten av Lindos. Riktigt härligt ställe och avkopplande att bara ligga i polen, lapa sol och äta god mat. Tar det lite lugnt med träningen i dagarna, planen är att bara köra några löppass och hålla uppe med bra core/rörlighet.

Annars är det hyfsad temp här, låg väl runt 35grader igår vilket gör att jag trivs toppen, svettas inte alls i mängder. Nu måste jag hoppa i poolen för att överleva…Semester eller, korsord på rygg i en solstol!

Gentleman, hjälper en skadad flickvän att svalka av sig.

Ett par utan känsla, dom brände av en timmes lång fotosession i vattenbrynet, sexy!!

Om det finns giftiga spindlar idag så har jag nog hittat den vid vårt hus, fan! En riktig bamse spindel!

Gohäng!En bättre grillkväll igår!