Mölltal dag två!

En bra dag men ändå en liten set back. Vi skickade idag de mesta av allt material som ska med till Nya Zeeland via cargo för att bespara lite kostnader med all övervikt. De flesta servicemän var därav och levererade materialet och deltog inte i dagens träning, vilket i efterhand hade behövts. Det hade nämligen frusit på ganska bra i backen över natten och kanterna höll pga av smågrus i backen inte mer än 2-3åk. Så vi fick slita runt med dåliga kanter den mesta tiden av träningen. Synd att inte kunna utnyttja dagen bättre. Var annars premiär att känna på lite käpp idag, hann med både att veva lite slalom och nåt åk GS.

Om ni inte redan sett SVT:s dokumentär om medaljens pris borde ni se den. Bra och gripande, som aktiv känner man igen sig ganska väl i många situationer.Bolla lite tennis med Brolle och Jens under dagens fys, kul men jobbigt i den 28 gradiga värmen.