Cornet Peak/Cardrona

Två första skiddagarna avklarade här nu. Ingen höjdarstart på lägret pga av lite sämre underlag och dimma de två första dagarna, men känns ändå skönt att va här. Vi bor en bit utanför Queenstown och kommer använda oss av två skidområden i området, Cornet Peak som ligger närmast och Cardrona som ligger 50min bort. Idag var vi borta i Cardrona och körde GS tillsammans med tyskarna. Fick till en del åkning, men mestadels blindslalom i ganska så tjock dimma, riktigt tråkigt faktiskt. Var även riktigt kallt idag, dock bara någon minus grad, men man känner att kroppen inte riktigt hunnit ställa om sig till vinte ännu.

Lite bilder från första dagarna.

Vi bor i hus vid Millbrook golfbana/resort, riktigt trevligt område.

Skön utsikt från rummet!

Cornet Peak

Tidig avfärd imorse, 05.50, skönt att ha lite jetlag i kroppen så det är någorlunda lätt.

Uppvärmning och ombyte på golvet i värmestugan, riktigt glamoröst!

Vi var på gränsen till lite tidiga ute i backen idag, mörker och dimma är ingen succé!

Kallt!Känns för övrigt som vanligt sjukt konstig med vänstertraffik, tar några dagar att komma in i.