Vilodag

Idag har det varit en välbehövlig vilodag. Ingen större aktivitet utom en klassik Fergeburger och en bio mitt på dagen, riktigt skön dag! Vi har nu hunnit med 4 dagars åkning, 1vila, 4 åkning och 1 vila. Tror planen är att gå ner i 3 dagars perioder nu framåt. Känns som dagarna bara flyger iväg här.

Lite bilder från senaste två dagarna.

Tidigt på toppen av backen i Cardrona härom dagen. Knappt så man hitta ner i mörkret.

Avsluta med ett fint benpass igår inför vilodagen. Här Jens i lite benböj fram!

Matts med bra tryck!

Jens med enbensböj med hantlar, såg jobbigt ut.

Några bilder från slalomträningen i Cornet Peak härom dagen. Coach Brolle i en powerslide!

Naoki Yuasa som låg och träna med resterande Japaner i banan bredvid. Anmärkningsvärt är att Kentaro Minagawa vid 35 års ålder och med 2år bort från cirkusen är i full gång för comback. Han verkar dock redan dragit igång med Fis race under fjolåret på hemmaplan i Japan.

Tommy Ford på väg ner i GS banan.