Millbrook Resort

Avklarade igår 12 dagen med åkning här i NZ, senaste 4 dagarna var ett riktigt givande block med träning. Nu är det två dagars vila som gäller för att sedan kliva in i sista veckan vi har kvar, tiden bara flyger iväg.

Ska i alla fall inte klaga på hur vi bor under vistelsen, vi bor på Millbrook resort, där vi har några hus utspridda över laget. Att bo i hus/lägenhet är typ 1000ggr bättre jämfört med hotellrum, kunna fixa sin egen mat och ha ett gött vardagsrum att hänga i med resten av gänget jämfört med att endast kunna ligga på sängen i ett hotellrum.

När vi nu spenderar så här många veckor på ett och samma, 3-4veckor, så är det snudd på att detta är det ställe jag spenderar längst tid i sträck på under hela året. Lite sjukt att det just blir här! Betyder även att man reser ganska mycket.

Vi bor i det högra huset, med vattenhindret precis utanför.
Millbrook är ett golfresort, så om man vill kan man slå ut från uteplatsen. Börjar bli riktigt sugen att spela, men väljer att spara ryggen till skidåkningen.

Har även ett fullt utrustat gym på området, så här lägger vi mellan 2 timmar per dag.

25M bassäng om man vill leka Phelps

Och tennis banor som vi använde härom dagen.