Nevis Bungy

Hade ännu en vilodag för att vila upp kroppen idag, så idag bestämde vi oss för att hitta på nåt kul. Vi boka in Nevis Bungy under eftermiddagen, den högsta här som är på 134m, måste ju ändå hoppa bungy när man är på NZ. Jag hade faktiskt redan gjort exakt denna, men det var 10 år sedan då jag var på träningsläger här för första gången innan jag började på skidgymnasiet. Så idag trodde jag det skulle bli lätt som en plätt att hoppa. Dock infann sig exakt samma känsla före och efter, lika rädd och lika nöjd, helt klart värt att köra igen.

Jens, Axel och Mackan spanar in vad som komma skall.

Förför inte slänga sig ut därifrån, ser ju ut som en bra idé.

Jens checkar av pulsen innan!

Axel innan

Under hoppet

Och nöjd efter

Mackan ser förvånansvärt lugn ut inför vad som komma skall.

Wingsuite style!

Jag såg dock inte helt lugn ut, ser lätt galen ut inför hoppet!