Natur balk!

Senaste två dagarna har varit tuff men givande träning. Väldigt mycket regn under vilodagen gjorde nämligen att det frös till ordentligt och bitvis blev väldigt hårt i backen. En naturlig balkning!

Till idag var det även extra kallt över natten vilket skapade förutsättningar för första riktiga isträningen, dock hade de tyvärr istället valt att passa på att att spruta mer snö över natten. Så dagens träning blev ett smörgåsbord av de mesta, med variation av blankis till mjuk maskinsnö, inte den lättaste uppgiften. Hoppas slippa maskinsnön till imorn.

Klockan är nu 20.36 och jag är typ redo att sova, konstant tidiga uppstigningar runt 05-06, och mycket träning i både åkning och fys gör att man är helt slut på kvällarna. Dock väldigt skönt att däcka totalt!

Lite bilder från senaste två dagarna.