Singapore Skyline

Sitter hemma i Monaco nu. Kom hit runt lunchtid efter en skapligt smidig resa tillbaka från Nya Zeeland. Började ju med bil från Queenstown-Christchurch och sov sedan över där en natt innan vi hoppa på flyget via Singapore-Frankfurt-Nice. I Singapore hade vi också ett 6 timmars break, så vi bestämde oss dra in på stan och utforska landet lite, riktigt skönt avbrott i resan vilket gjorde att den kändes betydligt kortare och smidigare.

Singapore var en riktig cool upplevelse! Jag, Byggis, Bäck och Mackan hoppa in i en taxi och drog in till city där vi började med en shoppingrunda på ett galet stort shoppingcenter. Vi drog sedan upp i Marina Bay Sands hotel, en galet cool byggnad. På toppen av hotellet har KU DÉ TA en restaurant med svårslagen vye, där vi hade bokat bord och körde en avsmakningsmeny på 10 rätter tillsammans med champagne och ett gäng cocktails. Blev en väldigt trevlig kväll under några timmar innan vi blev tvungna att dra tillbaka mot flygplatsen och flyga vidare.

Tips om ni flyger via Singapore och har mer än 3-4 timmar, dra in till stan, taxi tog endast 15min.

Här följer lite bilder från resan. De från toppen av Marina Bay är galna!