Resa och ben

Är tillbaka i Monaco igen, kom ner under eftermiddagen. Fick starta med att röja upp i lägenheten, var ganska stressad till flyget i fredags, så hade lämnat de mesta framme. Var sedan förbi gymet för ett benpass. Lyckades dock tajma den absolut värsta tiden runt 18 snåret, då det är som mest folk. Finns typ inge värre än ett överfullt gym enligt mig. Att maskiner eller stänger är upptagna så man måste planera om i passet skapar huvudvärk. Lyckades ändå jobba mig igenom ett bra pass där jag även kände mig faktiskt ganska stark. Vägde även in mig på 86 pannor efter passet. Jag har medvetet försökt lägga på mig några kilon, tror det kan va bra för åkningen, men 86 känns lite i överkant. Tror jag får öka på löpdosen närmsta tiden.

Dagens benpass: Enbenspress 4×8/ben, 2×10 både benen, Lårcurl 4×10, Draken 3×6/ben, Raka Marklyft 3×10, Benspark 4×8, Rygglyft 3×10. Chins 16kg 3×7, Hanteldrag 3×10/sida, Flyes 4×10

Dagens stolpskott! Killen framför mig tyckte det var smidigt att lägga sin datorväska under sin stol, istället för framför. Mindre skönt för mig med minskat benutrymme. Jag var för trött för att ta fajten.

Köpte nya nr av Fri Flyt, ett fotonumer. Mycket inspirerande bilder som både skapa skid och fotosug.

Iphone suddig bild från gymet!

Benpress!

Hade en trevlig räkmiddag i Oslo. Var så jäkla gott, så körde en repris ikväll.