Morgonlöpning

Var ute på en skön löptur innan frukost. Anledningen att jag gör det innan frukost är inte att jag försöker deffa, jag tycker det bara är skönt att komma ut tidigt utan att behöva gå upp dödligt tidigt för att hinna äta innan. För mig funkar det med något glas vatten, en espresso och sen är frukosten extra god när man kommer hem.

Var ute en 65min längs vattnet upp mot Italien hållet, väldigt fint. Är ovanligt mycket båtar utanför Monaco för den här tiden, men tror det är för att Monaco Yacht show drar igång imorn. Måste försöka fixa biljetter och gå förbi, vore häftigt att få kolla in nån riktigt stor båt.

Ladda ner nya Poor Boyz Productions filmen WE: A Collection of Individuals på itunes igår, fick skidpepp av att läsa friflyt och ville ha mer. Är ju mestadels jibb segment som i sig är riktigt bra, men ändå ingen toppenrulle enligt mig!


Ny S110 är på ingång. Alltid lika peppad när det dyker upp en ny, men vet inte riktigt ifall jag kan övertala mig till ett köp då dom behållit samma objektiv och sensor. Visserligen är det coolt med touchscreen och wifi.

Spana även in ny 6D, även om jag nog är mer sugen på 5D markIII. Kan inte bestämma om jag ska uppgradera min 7D eller köra den en vinter till.

Angående produkter, hur snygg är inte denna kafffebryggare