Båtar! Magpass!

Nu trodde ni säkert ni skulle få se bilder inifrån Yacht showen, men icke… Planen var att gå dit idag, men det visade sig att för entrepriset på 70Euro fick man inte gå ombord på båtarna, bara kolla från kajen. Alltså en helt vanlig dag annars i Moanco. Man fick självklart gå ombord om man bokat möte och var potentiell kund, jag orkade inte riktigt ta det så långt även om det varit kul;) Så jag nöjde mig med att spana lite från håll och dra mig hemåt igen.

Förutom att det kändes som tåget kört över mig när jag vakna imorse, träningsvärk i hela kroppen, så hade jag även förskylningskänningar. Detta är nog något jag bara tror idrottsmän och hypokondriker kan känna av, man vaknar och känner direkt när något är lite fel. Jag valde därför att vila kroppen och hoppas på att det håller mig på rätt sida… Tillbaka till träningsvärken som uppkom först av benpasset hörom dagen, men framför allt av gårdagens corepass. Jag körde ett av de köttiga passen vi körde under campet i NZ, 10 övningar man rullar 3 varv på, riktigt tungt och tråkigt att köra själv.

För att inte ta upp hela gymet dela jag upp i 5+5 övningar med lite vila emellan dessa 5, annars bara från övning till övning under 3 varv.
#Sit-ups med 20kg stång x12, Sidoböjning med hantel 30kg x12/sida, Russina twist 8kg x20/sida, Fysboll Crunch x20, Hunden i armhävningsposition x6/sida.
#Hängande raka benlyft till huvud x10, Fällkniv med boll x10, Rygglyft med flyes x12, Roll outs x10, Sidoplanka med benlyft x8/sida

Kan kanske visa bilder senare om nån övning är oklar. Jag tycker detta tar riktigt bra, jobbigt som attans! Testa!

Förutom 20 varv runt Monaco på vespan med viktiga ärenden, typ ett papper dit ett annat dit, så är det här jag suttit idag. Säkert 6tim office! Konstigt nog en del mail(jag är inte så snabb där), mycket sökande av bilder och lite annat planerande.

Här lite bilder på båter!