Succédag!

En riktig succédag! Har bara njutit och mått förvånansvärt bra i kropp och själ. Förkylningen gick tillbaka av lite vila, typ, vågar inte riktigt ropa hej. Började dagen med en bil/foto tur upp i bergen, letade egentligen ett bra fotospot för bilen, men hitta inte det jag sökte. Drog då förbi Eze en fin liten mysig stad i bergen, planen var lunch men byn var överfull med turister.

Så drog istället ner till Fairmont hotell och njöt av en lunch med Monacos bästa utsikt och Råbiff, av de jag testat på här. Riktigt härlig lunch förutom att jag nog avnjöt min dyraste kaffe någonsin. En dubbel för 8€, det är på riktigt. I och för sig ingår Valet parking så det kan man väl ta nån gång…

Kände mig som sagt bättre i kroppen, men avvaktade först till sen eftermiddagen med att träna för att se ifall jag var redo. Blev tipsad av Byggis i förra veckan att springa längs vattnet mot Nice hållet till Plage Mala, brukar vanligtvis alltid springa mot Italien hållet. Men denna sträckning var helt galet fin, en nya favoritrundan. Fanns även en hel del väldigt fina badplatser (secret spots) längs vägen som jag måste testa nån gång. Körde en runda på 60min och när jag väl kommit igång fick jag blodad tand och drog förbi gymet på vägen tillbaka, med 3 benövningar och 3 överkroppsövningar. Så sammanfattat en bra pass!

Annars ett annat tips. Om ni är sugna att se Monaco med närområde, vilket jag verkligen kan rekommenderar, åk den här tiden. September är helt klart finaste månaden enligt mig!

Några bilder från turen i bergen!

Monte Carlo Beach!


Dagens råbiff!

En dubbel värd att njuta av!

… I alla fall fin bakgrund!

Så här såg strandpromenaden ut mestadels av vägen bort till Plage Mala.

Sista biten blev det dock lite jobbigare passager, men coolt och fint!

På väg tillbaka igen!


Dagens middag, kycklingsallad!