GS träning

Väderprognosen för dagen såg inte lysande ut, men vi hade tur och kunde genomföra en skaplig första dag här i Hintertux. Starta igång lägret med lite GS Åkningen på de nya längre skidorna är verkligen upp och ned. Man får slita och får inte mycket gratis, så fort du lutar in och inte är på över yttern blir man straffad direkt. Sen kommer det svängar där man gör allt rätt och laggen både svänger och reagerar på ett skönt sätt. Dom har potential men man måste då vara sjukt positionsäker, använda med knän och hänga ut över yttern. Jag får även känslan att jag måste gå en tuffare linje med ett kortare tryck, när jag kliver upp i linje och försöker bygga upp trycket händer allt för sent.

Vi hade som tur var tur med vädret. Bilderna nedanför visar hur det såg ut vardera höger och vänster håll. VI lyckades oss dock ifrån det värsta vädret.

När jag kört bil senaste året och även tränat har jag lyssnat mycket Podcast som jag tycker är underhållande och lätt lyssnat. Filip och Fredrik är väl favoriten, även om man nu efter över 100podcast kan känna att det är lite samma grej. Men jag har även börjar lyssna på två till. Först Alex(schulman)&Sigges(Eklund) som jag också tycker är skönt underhållande, även om jag har ett lite underbyggt hat mot Alex sen tidigare för han är Gnagare och skrivit en del annat oskönt. Sen tycker jag Värvet är en annan bra där Kristoffer Triumf kör intervjuer med en del intressant personer. Någon som kan tipsa omnåt annat värt att lyssna på?