GS film

Idag var väl första riktigt bra dagen för säsongen på GS skidorna. I Nya Zeeland åkte jag 4-5 dagar men fick aldrig någon riktigt skön dag.

Idag hade vi fruset och stundtals riktigt hård snö med perfekt väder. För att ändå inte stått så många dagarna på GS skidorna prestera jag ganska skaplig åkning och var nöjd med dagen. Man fick slita ganska hårt för att få bett i glaciärisen, men ändå grymt skönt med ett bra svar i snön. Bjuder på en liten video från två av dagens åk. Man ser ganska tydligt att jag sätter högersvängarna betydligt bättre där några svängar är riktigt fina, något att jobba vidare på. Skulle vilja lägga resten av lägret på GS för att hinna utvecklas mer, men känner även att det är dags att gå på slalomskidorna efter ett ganska långt uppehåll. Dagarna räcker helt enkelt inte till!

Hans var på besök idag! Kul att se att han är tillbaka på skidorna efter vårens benbrott.