Storm

Senaste två dagarna har inte varit toppen. Igår var det storm blandat med dimma, så blev bara något friåk innan jag kasta in handduken. Idag visa prognosen fint väder. Ända problemet var att det fastnat ett moln över toppen och fortfarande blåste storm där uppe. Så det hade blåst in en del snö som gjorde det stundtals ganska mjukt i kombination med att käpparna låg ner pga av vinden.

Idag körde vi dock bara. Vi kämpa på och fick ut en del åk även om det inte var skönt nånstans, riktigt jävliga förhållanden.

Blåsigt på start! Matilda är på besök några dagar och var glad för att göra säsongspremiär på snö.


Som ni ser på första och även käpparna längre ner så hade dom svårt att stå pga vinden.
Nere i dalen var det dock fint väder, lite segt.

Vi har införskaffat en sträckbänk till laget. Bra att hänga ut ryggen efter jobbiga dagar uppe på berget.

Annars är dessa bollar magiska för stela muskler. Jag har alltid med mig en tennisboll jag rulllar runt på då det behövs. Men fick nu ett bra tipsa av Myhrer om denna strumpvariant. En fotbollsstrumpa med antingen 4 bollar på rad eller som en pyramid. Riktigt bra grejer!