Prylleverans

Tiden rullar på snabbt i Stockholm. De tillfällen man är här försöker man hinna med allt som går, blir lätt fullt upp. Hinner dock med bra träning då jag lyckats komma över två veckors träning på Balance som ligger nära Scandic där vi bor. Förutom att Balance ligger väldigt centralt och bra, så tycker jag gymet är riktigt skapligt jämfört mot många andra trånga city gym.

Körde på ett pass med intervaller på löpbandet idag igen. Hade planer att springa ute, men när det regna lätt ute imorse fick det bli gymet istället.
Passet blev 10min uppvärmning, 4min x 5, 10min nedjogg. Snabb och effektivt pass. Idag körde jag 1min vila mellan intervallerna vilket gör att man också får sänka farten något då pulsen inte hinner återhämta sig helt mellan seten.

Trött!

Sneda crunch med medicinboll!Fick leverans av årets landslagsprylar igår. Två väskor fyllda med saker! Lite julafton över det hela, men också lite galet med prylar.


Gillar nya jackan, snyggt med de vita detaljerna!