SL film

Jag måste snart ändra min uppfattning om Hintertux, för nu radas det upp toppendagar en efter en…Dock rycktas det om skitväder imorn igen, så jag håller nog inne med superlativen.

Vilket fall var det en fin slalomdag och jag är nöjd med åkningen jag prestera. Tycker de tekniska detaljerna börjar falla mer och mer på plats och jag känner nu efter att ha fått ut några bra dagar att jag ligger i hyfsad fas. Materialet fungerar fint och jag är inte i någon testningsnöd, utan kan i lugn och ro jobba teknik, vilket känns tryggt.
Jag bjuder på en film från ett av dagens åk längre ner. Det såg förvånansvärt blåsigt ut och kvaliteten är inte den bästa.

Om ni inte har sett det redan, så titta in på Lindsey Vonn senaste rubriker. Hon vill väl främst skapa PR. Även om jag skrattar åt det hela, så vore det ju nästan roligt att släppa ut henne i Lake Louise och visa för henne att det är skaplig skillnad. Man undrar ju varför hon just ber om att få köra just där som nog måste anses att vara en eller nog de snällaste racet. Kliv ut i Kitz eller Bormio istället om du nu vill köra mot herrarna!