Rodelslalom

Skulle vilja jämföra dagens träning med minnena jag har från gamla FIS race där man startade back in the pack. Hade kommit en del snö på toppen vilket skapade en skön rodel i banan innan vi kom ner på isen. Dock så blev det ändå en bra träning då vi som sagt kom ner till isen och man fick bra svar tillbaka. Blev en bra träning för att tajma spår och va smidig i terrängen. Nästan lite kul! Mest för att det känns som jag blivit bättre på det.

Dimma i dalen och dåliga vibbar imorse.

Matts och Jens i väntan på att liften skulle dra igång.

Kanske världens läskigaste liftvakt! Ser totalt livsfarlig ut… Lägg även märket till hans sköna stil med tillgjord boot cut på byxorna.

Nordica var på besök och körde lite intervjuer med mig och Andre under eftermiddagen.

Mario under arbete. Det är för övrigt bra ordning där nere bland skidorna.