Vinterbilder

Var en riktigt magisk dag i byn igår, vintern kom och hälsade på över en dag. Var ute och sprang intervaller i en blandning av frost, orangea höstfärger och snöpudrade berg, en omgivning som ger energi och gör att man lätt kan köra ännu hårdare.
Intervallerna jag körde var: Uppvärmning 20min jogg och efter det växlande tempo mellan 30sec jogg, 20sec halvsnabbt, 10 sec snabbt X 5st X 4 set. Där man kör 2min vila mellan varje set och sedan nedjogg 15min. I det hela ett ganska långt löppass, men skönt och utvecklande att ligga och växla tempo.

Vilken jäkla kväll det blev igår! Har fortfarande rysningar i kroppen efter vändningen till 4-4. Det roliga var att vi satt och skämta om en bragdvändning i paus när man var som mest nere och ville stänga av, ”vore ju kul att få se bragden i Berlin nu”… Och sen kom den! Fotboll är för härligt ibland. Visst var det även sjukt skönt att se Reinfeldt röja loss efter 4-4 målet, han såg ut att må betydligt bättre då jämför vid 4-0 målet.

Nedan följer lite bilder från gårdagen!