Förkval till kvalet!

Har kört på två dagar med GS nu. Igår var en lagom bra dag, ganska mjukt och blev snabbt spårigt och svårt. Idag hade det frusit på betydligt bättre och var en galet fint GS träning, ganska lättåkt och en skön känsla i åkningen. För mig var det även ett litet förkval till morgondagens Söldenkval. Jag ville känns hur åkningen satt innan jag bestämde ifall jag skulle ställa upp och åkningen kändes så pass bra att jag väljer att ställa mig i grinden imorgon där Jag, Jens, Jon och Calle gör upp om sista platsen till Sölden.

Jag ställer mest upp för att få en roligt tävlingsmoment i träningen och i bästa fall kan det sluta med Sölden. Känner även en viss revanschlust då jag blev petad från träningen i Sölden härom dagen då vi hade chans att testa racehanget. Vi hade bara plats för att skicka 4 åkare och jag var inte en av dom, så nu känner jag mig tvungen att visa att det var fel.

Har varit riktigt högtryck senaste dagarna och det ser ut att fortsätta hela veckan fram till det är racedags i Sölden, då verkar det komma snö igen.


Matts på väg ner i banan. Som ni ser ganska fullt med banor, skulle ni hitta ner? Betydligt mindre folk än det är i Hintertucx i alla fall.

Gissa vems låringar?


Kul att ha Oscar Andersson är tillbaka på touren, fast nu som tränare och med ett ännu skönare hårsvall!