Luzern halvmara

Har varit supporter åt Matilda som sprang Luzern halvmaraton idag. Stöd och stöd, jag satt mest inne på Starbucks och drack kaffe och följde Sölden via live timing. Det var riktigt busväder ute så var skönare så:) Matilda gjorde dock ett pra jobb i sin halvmara debut och sprang på 1.48, var ändå full snöstorm ute. Synen efteråt var dock gansa rolig, total kramp i vaderna så jag fick släppa henne upp till Engelberg igen. Det har annars snöat riktigt mycket här senaste dagarna, riktigt härlig vinterkänsla.

Man blir dock ganska sugen att spring nåt liknande lopp när man ser det från nära håll, folkfest och mycket glada löpare. Jag tror dock jag skulle spränga mig ganska lätt.

Jag hann även hem lagom till att följa det svåråkta andraåket i Sölden, såg verkligen inte lätt ut där. Synd med Myhrer uråkning men kul för Matts att öppna upp topp 10. Skönt för grabbarna at känna att de är med och har fart i nya laggen! Sen var det ju helt galet vad Ted körde i andra. Riktigt imponerande hur han bemästra den svårkta banan från startnr 30 och krossade alla andra.

På väg mot tåget imorse 06.45, Matilda såg inte super sugen på att springa i detta läge.


Nervös på väg ner!En random familj längs vattnet, fint!


Kom förbi Alpingaraget imorgon 16-18, jag och Myhrer kommer vara där och ge experttips och snacka skidåkning. De finns även möjlighet att fydna 20% på alla Nordicaprylar.