Sthlm

Är på besök i Sthlm några dagar innan jag ska vidare norrut i slutet av veckan. Var förbi på ett litet Nordica event på Alpingaraget igår kväll och passade även på att fixa ett par nya sulor, förhoppningsvis lite mindre aggressiva. Jag har alltid fixat sulor på Alpingaraget, så känns bästa att fortsätta göra det där.

Hade tänkt posta lite träningstips idag, men lyckades gå förbi gymet i lunchrusningen och fick knappt plats med mig själv, så bilderna uteblev. Annars spendera jag typ 2 timmar hos Synsam idag. Jag har känt viss försämring av synen senaste året, framför allt efter längre tid framför datorn och har väl skjutit på att kolla upp detta, men idag tog jag tjuren vid hornen. Slutade upp med linser och två par glasögon. Lite set back, men blir nog toppen när man vänjer sig.

Zurich flygplats!

Jag och Myhrer igår.

Mina nya sulor! Får se ifall det är nya segervapnet!

Kaffehäng!

Publicerad med heluppslag i nya nr av Slitz i ett reportage med Wille Lindberg. Jag tog denna bild på honom i Engelberg i februari. Kul att få ut någon bild i print!

Jaha, det är väl bara börja plugga på, men nu jäklar kommer jag nog även kunna köra i flatljus… Förhoppningsvis!

Är ju inte helt gratis hos optikern. Beställde dock två gymt snygga brillor som kommer snart. Satsa på ett par Marc Jacobs och YSL så det ska kännas lite extra kul att ha dom.