30×30 intervaller

Hade intervaller på schemat idag, 200m intervaller på bana med hyfast lång vila och högt tempo, men det sket sig då dom byggde om IP:n där träningen skulle ske. Fick istället uppsöka ett spår i närheten och köra intervallerna där. Fick bli 30×30 intervaller istället vilket blev ganska jobbigt i den varierande terrängen. Körde först på 10st och efter lite längre vila blev det 6st till, orkade inte riktigt alla 10 i det setet. Ibland måste man kunna få kasta in handduken:) Använde sedan ett utomhusgym som låg i anslutning till spåret. Har aldrig testat detta innan, men var ju helt klart användbart.
Var förbi Stadion igår för sista höstmatchen någonsin där… Ingen höjdarmatch men lite skönt avslut med reducering i matchen sista spark.Var och hämta ut brillorna idag. Här med första paret!

Och här med andra paret!