Nr 12

Imorgon dra allt igång! Känns verkligen riktigt kul att starta upp tävlingssäsongen igen. Det är en lång sommar/höst med mycket träning och äntligen får man ha kul på riktigt.

Levi har varit en backe som passat mig ganska bra tidigare år, hoppas det kan fortsätta så även i år. Formen känns bra, det var länge sedan åkningen gick så lätt, vilket skapar en skön och avslappnad känsla inför imorn. Betydligt bättre jämfört med 2 år sedan när vi sist körde här, då hade jag problem med en skadad fot och hade inte kunnat gå fullt på träningen innan. Skidåkningen gick faktiskt riktigt jäkla dåligt dagarna innan och jag blev tvungen att ljuga för mig själv för att behålla lugnet. Trots det lyckades jag veva med mig en 11 plats. Det jag vill komma till är att hur det känns på träning inte alltid speglar hur det kommer gå, race är något helt annat… Dock har jag ju hellre en positiv känsla så man kan somna gott kvällen innan.

Håll era tummar för hela svenska laget imorn!


Hangåkning idag. Det är fan brant här, men den är även ruggigt skön, lång och jämnbrant hela vägen.

Dimma och kallt på toppen. Imorgon säger dock prognosen regn, vilket jag hoppas det inte blir även om det inte spelar så stor roll.