Svensksuccé!

Är trött så jag håller på att svimma, men tänkte bara dela med mig av några bilder innan jag somnar in. Rättning av tävlingen och vem som vann skidorna får ni hålla till godo med till imorgon kväll eller sämsta fall tisdag morgon, beror på hur produktiv jag är under morgondagen.

En riktigt bra svenskdag i backen med André som tog sin tredje raka seger, grymt, och Jens med övertygande åkning och första pallplatsen på länge. Själv slutade jag upp med en 9:e plats, skön start och helt klart godkänt. Åkningen kändes ganska lätt men hade svårt att gasa som jag ville då jag tyckte det släppte lite framförallt på inneskidan med den lösa ytan på toppen. Kul att säsongen är igång i alla fall. Känns som det kan bli en ganska kul vinter!

Foto:Pentaphoto

haha, inte riktigt godkänd sväng. Foto:Pentaphoto

Kul och inspirerande att se grabbarna på pallen!