Planering kommande två veckor!

Har ett ganska intressant upplägg kommande två veckor. På torsdag flyger jag tillbaka upp till Levi för att köra 6 tävlingar på 9 dagar. Planen är att först köra ett litet GS block för att mest bryta av från slalomen. Så först 2 FIS GS som bra träning inför 2 Europacup GS och sedan avslutningsvis 2 EC Slalolm. Först och främst känns det grymt att dra av så många tävlingar och komma in i ett bra racemode så här tidigt på säsongen. Vi har så få WC slalom så är skönt att även hinna med lite fler tävlingar på sidan av. Planen är att köra fler EC slalom i år, brukar gå bra när jag tävlar mer. Sedan ska det bli kul med lite GS igen, även om jag inte kört mycket så har det känts ganska skapligt och jag känner mig peppad för lite tävlingar nu. Har knappt tävlat GS senaste åren, förutom Sölden WC ifjol.

Efter de ändringar jag gjorde med sulorna som kände så bra i slalomen, så hoppas jag på en liknande effekt och känsla i GS. Jag går för tillfället runt och ser mig själv visuellt i huvudet åka typ som Ted, lika lätt, lika stora vinklar. Haha, alltid kul att leva på hoppet. Vi får väl se hur det väl känns när jag hoppar ut på GS skidorna, kanske helt enkelt känns sämre.


Foto och skärmdump från: Zoom-agence
Inspiration inför kommande GS tävlingar!