Tillbaka i Levi

Kom upp till Levi igår och har värmt upp med lite GS träning idag. Träningsbacken här är flack och kort så ingen vidare rolig träning. Imorgon är det första FIS racet och det ser ut som de flesta som ska köra Europacup racen redan är här, tror det krävdes typ 11 punkter för att va inne topp 15. Inte något som berör mig riktigt då jag är långt där ifrån. Startar med NR 89 på brösten imorgon så kan nog bli en något tuff resa ner, även om jag tror det kommer hålla ok då större delen av backen är flack, men vi får väl se.

De har byggts sjukt mycket nya hotell i Levi och vi fick bo på ett av dom nu. Det ligger uppe på toppen av träningsbacken.Idag på morognen! Det där är starten på dagens träningsbana, skapligt nära får man säga. Riktigt smidigt.

Alltså det är nära när man ser den från sängen till och med.