89 till 23

Har haft en bra dag. Överraskade mig själv med skapligt snabb åkning, även om det inte kändes riktigt som jag ville. Lyckades klämma in mig på en 29 plats i första åket från mitt nr 89, ganska bra jobbat ändå. Var riktigt skönt att få chansen att gå ut bland de första i andra åket, även om banan höll väldigt bra så är det skillnad, särskilt i den branta delen där jag kunde åka på betydligt bättre i andra åket. Dock ville jag lite mycket och var för stressig på flacken i början av banan. Var nära att gå bort mig på en innerskida och tappade viktig tid, annars var det ett bra andra åk. Så mina planer på en megauppkörning slutade med en 23e plats, vilket ändå får ses som bra. Innan dagen hade jag varit sjukt nöjd, nu i efterhand känns det som jag att jag brände min chans lite.

Nya tag imorgon! En utmaning att försöka jobba in mig topp 30 igen.

Dagens resultat! Som ni ser ett riktigt tajt race.

Kul att kolla FIS. Såg att dagens race var mitt 8:e bästa GS resultat, så ska nog va nöjd. Har väl dock inte haft några framstående resultat. Var lite på gång 2004 med en fis vinst och 11 points innan jag kom 14 på mina första EC GS just här i Levi. Men sen kan man ju undra vad som hände där efter, varför allt vände neråt i GS och slalomen blev så dominant.