Levidimma

Har varit en lång och ganska svår dag på kontoret. Väldigt skiftande väder här, ena dagen sol och kallt och dagen efter varmt och shit fuck… Och idag var det riktigt shit fuck väder. Lützendimma har fått en nära vän som heter Levidimma och som är lite fuktigare, lite tätare och mycket oskönare.

Det var tufft med nr 93 idag, yes jag fick tydligen sämre nr till EC:n och inte bättre som jag trodde. Vilket fall så åkte jag inte heller särskilt bra och missade topp 30 med typ 36/100 och andra åket blev sedan tyvärr ännu sämre så slutade upp på en 45plats idag. Kul med dagen var annars att Calle Lindh knep en fin 3:e plats. Bra med lite svenskframgång i Europacup även på GS sidan.

Det var annars en liten kaosdag. Efter ca 50 åkare blev dom tvunga att stänga nerr liften under 1,5tim då kabeln isade igen för mycket. Så delar av första åket fick hållas och skjutas fram medan dom evakuerade åkare från liften och sedan isade av den. Nån timme senare kunde dom sedan rulla igång igen och slutföra första åket. Inför andra åket smällde sedan en säkring och elbelysningen tvärdog, det var dock snabbt fixat och skapade inga större bekymmer.