Bottennapp

Ännu en dålig dag i backen. Det värsta idag var att när vi hade besiktning tidigt i morse så var det klart väder vilket gjorde mig sjukt taggad för en bra dag i backen och lite lättare förutsättningar, men lagom tills racet drog igång var allt vitt igen. Dimman var tillbaka!

GS racen här blev inte riktigt vad jag hoppats på. Har varit lite för tufft med mitt höga nr senaste två dagarna och sedan har det nästan känts som jag bara åkt sämre och sämre för varje åk. Jämfört med FIS racet då jag prestera bra åkning har banorna senaste två dagarna var cirka 4-6sec långsammare och det är det jag haft problem med. Att hitta samma tajming och drag i svängarna trots låg fart och mycket spår på flacken.

Även om jag idag hade känslan att jag ville skjuta mig själv och sedan bränna upp GS laggen en gång för alltid, så har det något positivt i sig. Jag blir galet sugen på att åka slalom igen, ut och prestera det jag verkligen kan. Nu ska jag nog inte bränna GS laggen riktigt än. Ska försöka våg att bryta av slalomen och köra mer GS framöver. Jag har bra åkning i mig, men måste få till tajmingen bättre och det får man bara av mer träning.