Träning och skidfix!

Planen var egentligen att köra ner till Monaco sent igår kväll och spendera nån dag där nere, men när jag drog en sista check på vädret innan jag skulle åka igår så såg jag på webkameran att det snöa på andra sidan Gottardtunneln, så vågade inte riktigt dra iväg med sommardäck på Maseratin. Så blev kvar här i Engelberg istället, skönt det också för att slippa flänga så mycket. Så har kört träning under förmiddagen och sedan haft en väldigt lugn dag.

Matilda och jag var förbi Hornbach igår och köpte nya dusch.

Dagens träning, ett benpass!

Körde en gammal klassisk övning för baksidan som jag inte kört på något år. Den är riktigt brutal för baksidorna. Fick inspiration av den igen sedan ha sett Aksel Svindal träningsvideo.

Brutalbänk.

Lite jobbigt ändå…

Strech för framsidan. En av mina nycklar för att hålla kroppen/ryggen fräsch.

Snöigt värre på väg hem från gymet.

Jag och Matilda var förbi på Okayshop och fick hjälp av Linus att fixa lite lagg, montera mm.

Linus hjälpte mig att plana och fräscha till mina Helldorado en aning. Försökte även hänga dom en del för att få en skönare ”surfkänsla” på dom.

Fixa kanter på maskin är väl ändå ok på friåkningslaggen:)