Snökaos

Hade första skiddagen i Veysonnaz idag, ingen riktigt höjdare. Blev att vi tog 4 friåk i en blandning av en löst pistad backe och 20cm nysnö. Åkte även ut och kände lite på snön vid sidan av backen, där det dock låg en del snö men med sämre bas, så vågade inte mer än att par svängar. Servicemannen skulle bli mindre glad om jag körde sönder sl laggen där. De svängar jag gjorde var dock intressanta. Inte helt lätt att åka med slalomskidorna men man får ju känslan att det är mycket snö i alla fall då man inte har någon bäryta.

Min resa igår var annars ingen höjdare. Tror jag hade säsongens kortaste resväg men tyvärr inte den kortaste restiden. Istället att åka närmsta vägen på 200km så tog jag tåget 2h till Zurich för att bli upplockad. Därifrån var det sedan trafikkaos hela vägen pga hårt snöfall. Så min totala restid slutade strax över 9h. Härligt:)


Snöigt värre och inte helt sköna körförhållanden.

KAOS på väg upp mot Veysonnaz!

Vi hade dock fint väder idag!

Så här såg det ut i pisten, kanske inte helt fel även om jag nu gärna skulle ha lite hårdare för tillfället. Tränarna var dock ute med vattenslang under eftermiddagen, så hoppas på bättre dag imorgon.

Är lite komiskt. Ena dagen vill man ha massor av snö och tycker det är det bästa som har hänt, någon dag senare svär man över nysnö.