Shit pre-camp

Vad ska jag säga om vår vistelse i Veysonnaz… Den har varit riktigt jäkla dålig!

Vi har inte riktig haft vädergudarna eller för den delen någon gud med oss under detta pre-camp. Tränarna gjorde sitt bästa med att balka backen under tisdagen, men kraftigt snöfall under natten till ons och torsdag förstörde backen ganska bra. En blandning mellan hård aggresiv snö, bollhav, lössnö och även lite flatljus gjorde att de senaste två dagarnas träning varit bland de tuffaste för säsongen. Så självförtroendet känns verkligen på topp nu:)

Det roliga med dagen var även att det var problem med botten gondolen under morgonen, så efter en 45min väntan fick vi istället köra bil upp mot toppen. När väl träningen kom igång efter hårt arbete med snöskottning så bestämde dom sig för att flytta snökanoner i området med helikopter och av säkerhetsskäl var dom då tvungna att stänga alla liftar. Detta skulle enbart ta 30-40min men efter 2 timmar satt vi fortfarande i restaurangen och vänta och då kände jag att det fick va nog och blåste av dagen. Vi valde sedan att köra bort mot Val d’Isère en dag tidigare en planerat och ska försöka träna lite här imorgon istället.

Låter inte som vi varit ensamma med att haft problem att hitta bra träningen. USA och Frankrike har varit här i Val d’Isère och här verkar det ha snöat nästan ännu mer. Såg att Ted njöt av snön igår. Känns annars bra att vi hade sällskap av Schweiz, Tyskland, Canada i Veysonnaz så vi haft liknande uppladdning.

Bil upp mot toppen imorse.

Var riktigt fint när vi väl kom upp.

Fick dock börja med en fin uppvärmning för att ta oss sita biten.

Ja, det var ganska ljust på toppen.


Dagens ris går till denna kille. Tack för en hjälpen till en bra träningsdag!

Något som varit intressant i dagarna är att vi haft med oss en tjej från SOK som mätt vårt blodsocker 6-8 ggr per dag. Faktiskt intressant och något man kan lära ifrån.