Obereggen

Hade en smidig resa igår från Val d’Isère-Obereggen och idag har vi haft en lättare träning inför morgondagens Europacup. Var en riktigt härlig dag i backen med skön självförtroende träning, behövdes efter Veysonnaz förra veckan. Obereggen och området kring här i Südtirol är verkligen fint, kan lätt rekommendera ett besök om ni inte varit här. Sjukt mycket härliga pister som alltid är i toppskick. Kolla Dolimitisuperski!


Morgondagens racebacke, tror det kan vara riktigt fina förhållanden imorgon.


Höll på att testa lite med postion på bindningen idag, fram/bak, med eller utan 1mm lifters och så vidare. Mest för att känna skillnader för att veta vad jag kan ändra när jag har en viss känsla. Fick ut lite bra info.

Bäck under gårdagens resa!

Var storcraftern som gällde igår.

TAV Mafia hade taggat sitt territorium… eller!