Milano Diesel

Är i Alta Badia nu och laddar/vilar inför kvälls Europacup i Pozza di fazza ikväll, är tjat mellan tävlingarna nu, vilket är riktigt kul. Hade ett hyfsat bra race i Obereggen igår och slutade 7:a. Framför allt första åket där jag låg 3:a 10/100 från Mario Matt var ett riktigt skönt åk, sedan i andra tappade jag lite mark tyvärr. Ska försöka lägga i en växel till ikväll. Var ruggit fint underlag igår, perfekt balk och idag är det säkert något liknande. När vi körde förbi backen igår kväll blänkte det lite lätt från håll, så kan också va riktigt isigt. Vore skönt att få känna på isgreppet lite.

Annars hade vi lite otur när vi skulle resa vidare igår. En av tränarna hade fyllt upp bussen med Milano Diesel på väg mot Obereggen och den hade därför frusit och vägrade starta. ”Ett riktigt rokiemisstag”!! (citat från chefen). Ärligt talat var jag med i bussen och är det inget jag varit med om tidigare, men tydligen ganska vanligt. Längs motorvägen nere i Milano använder dom tydligen inte vinterdiesel, så man ska försöka tanka närmare alperna där dom istället har det. Annars är risken att diesel fryser när det blir kallare. Alltid lär man sig något nytt!

Resultat från igår

Kvällsbild från Alta Badia

Inför andra åkets besiktning igår, sol och -10 grader!

Lillbussen på väg mot verkstad igår!

Såg helt sjukt ut, Crafter såg ju ut att äta upp bärgaren. Undra ifall de visste om hur mycket packning som är i den där bussen. Allt gick dock bra.