Julledigt!

Kom just till Engelberg och är nere för räkning, trött, sliten och på gränsen till en julförkylning. Anledningen till det sista är ett ganska tufft schema sista tiden, så har känt det smugit närmare senaste veckan och det blev inte bättre av inatt. Vi bodde nämligen på ett sjukt oskönt hotell som i stort sett inte hade värme på rummen och det drog friskt genom fönstrena i kombination med att det var -20 utomhus. Låg gravt nedkyld hela natten och vakna upp med svullen hals. Tack för gästvänligheten!

Var och tävlade Europacup i St Moritz idag. Jag slutade upp 3a, kul med ännu en pallplats på EC, även om jag inte var helt nöjd. En riktigt uppåkt, rund bana i kombination med megadelux dåligt ljus gjorde att jag åkte ganska långsamt i andra åket och tappade ledningen. Dock ganska nöjd ändå, viktiga pinnar. Jag har nämligen efter den ganska bra inledningen på Europacupen valt att ställa siktet på 450poäng, vilket skulle kunna hjälpa min GS karriär enormt. Jag skulle då resten av säsongen och även nästkommande få starta efter 15 på alla GS tävlingar på EC. Är egentligen ingen större skillnad på min satsning då jag sa redan innan säsongen att jag skulle försöka tävla lite mer EC i år, vilket jag gör och även kommer fortsätta med tills jag har 450 förhoppningsvis!

Jag har inte hunnit kolla igenom tävlingen vem som vann POC hjälmen/goggles, ledsen för det! Ska fixa det under morgondagen och återkommer så snabbt jag är klar.

Dagens prisutdelning! Och länk till resultat för er som vill se.

Fin och Kall morgon i St Moritz

I längtan efter den riktiga ledartröjan, den röda, som jag hoppas få bära någon dag så utökar jag i alla fall min redan stora samling av gula EC ledartröjan. 3 nya till samlingen… Kanske skulle göra enklast i att bara färga dessa, hmm…

Härliga vägar på resan igår på väg mot St Moritz


Vi nöjt av en eftermiddag inne i St Moritz igår och försökte passa på att julhandla lite.

Dock ganska exklusivt utbud.