Vinnare i tävlingen är….

Har suttit och kolla igenom svaren från tävlingen under morgonen. Blir nästan knäpp av att sitta och läsa Hirscher, Myhrer, Neureuther cirka 180ggr.

Jag fick ut 3 st personer som kom upp i 18 poäng, men där Olav Juvik drog längsta stråt och la sin kommentar först av er. Så en tajt kamp men där det blir Olav som är vinnaren. Bra jobbat och grattis!… Finns tid att överklaga till ikväll om ni hittar fel och ni har fler poäng än så.

Vinnarraden av Olav Juvik, där det är är 11:54 på förmiddagen

Tvåa Filip F, där det är 10:30 på kvällen.

Och en tredjeplats för Magnus Spett.

Var nere i Luzern på planerad julshopping till mig själv igår. Hade tre saker i siktet som jag ville känna och klämma lite på… Fick dock beslutsångest och åkte hem tomhänt då jag inte riktigt kände mig värd något.

Mysmiddag med Matilda som kom hem igår kväll. Så där av att rättningen fick vänta till idag.

Hitta riktigt gott kaffe igår.