Verbier-Engel

Lite kort uppdatering, är tillbaka i Engelberg sen igår. Det som har hänt kan ni se nedan i bilderna och det är inte jätte mycket. Efter någon dag där jag mådde bättre är jag åter så pass förkyld att jag inte vill träna och försöker därför bara villa upp mig inför skidträningen som kommer 29,30,31 i Österrike. Jag är riktigt uttråkad efter 2 dagar på soffan!

Hade en mindre lyckad skiddag i Verbier den 25:e, flatljus och oskönt underlag gjorde att det typ bara blev ett åk från toppen och ned men med två långa stopp. Här under en två timmars kaffepaus och en MIG duell med Matilda…Yes jag vann! Är väl typ första gången jag fick vinna ett frågesportspel mot henne, där av lyckan:)

Andra stoppet lite längre ned i systemet, lunchpaus och en vad som på tyska heter Käseschnitte. Bröd, med sjukt mycket ost, lite skinka och ett ägg. Allt annat än nyttigt alltså. Man kan säga att jag plusade denna skiddag!

Blev en eftermiddags promenad på byn istället!

Fönstershopping!Restbild från Julafton, lite bättre lite skönare!

Idag har det varit officework med dubbla datorer.

Är gärna så här jag ville att skärmarna skulle se ut… Men icke!

Är mer så här dom ser ut och jag jobbar med att flytta över det resterande viktiga saker till min nya dator, en 15 Retina, riktigt skön!

Imorgon bär det av bort mot Österrike för träning!