München City Event!

Gott Nytt år från München! Ikväll är det racetime, city event och alltså parallell här i München. Kommer bli en riktigt kul kväll med högt tempo och spännande underhållning, så bänka er framför tv:n vid 17.45 ikväll! Se startlistan/stegen för kvällens race längre ned.

Blev ett väldigt lugnt nyårsfirande här igår, middag på hotellet och tolvslaget framför en sjukt cool München skyline. Det tråkiga bara är att vi blivit utplacerade vad det känns som, ett Hotel/Motel i München motsvarighet till typ Solna och inte inne i City vad jag hoppats på. Dock fick vi ju en sjukt cool vye när det var som staden låg som en ring runt omkring oss igår kväll.

Här är högra delen av vår utsikt, en hel del smällare!

Och åt vänster!Stegen för ikväll på herrsidan.

Liten kortar intervju med mig, där ni kan läsa första frågan och få lite info om vilka som kör här ikväll!

Här kan ni även se det kvalade åkarna och hur tex Österrike och Schweiz valt att göra med sina kvalade totalåkare, att byta ut de till slalomåkare. Är egentligen bara en landskvot man har, så väljer man het själv vilka man skickar alltså.