5:a och Chamonix

Jäklar vilken rolig kväll och race det var igår! Verkligen fullt ös och intensivt så länge jag fick vara med. Tror det var runt 17,000 där och titta, så riktigt cool inramning, särskilt på start inför andra åket mot Felix då hemmapubliken tyckte på bra. Jag tycker jag prestera riktigt bra och åkningen gick lätt, dock slutade det tyvärr lite för tidigt redan i kvarten mot Felix med 3/100. Han stod ju senare som vinnare, så inte helt fy skam alltså. Ska inte heller glömma att mitt resultat räknades som en delad 5:e plats, så fick viktiga poäng med sig hem för sl-cupen. Fan, nu i efterhand känns det ju bra med en 5:e plats!!

Idag hoppade jag på flyget mot Geneve och vidare till Chamonix. Här väntar det närmsta dagarna två kvälls EC-race innan jag flyger vidare till Zagreb för nästa WC race. Så jag har lite intensivt med tävlingar under veckan, vilket känns kul.

Var verkligen sjukt coolt inramning på racet och backen kändes som gjord för parallell! Gäller att prestera bra nu, så man får va mmed och köra nästa parallell i Moskva i slutet av Januari.

Racebacken i Chamonix, inte samma där de kört WC här tidigare utan i den vi körde uppvärmning i då. Ganska lätt och flack backe, ut och veva bara.

Är väl inte precis ett femstjärnigt hotel vi bor på här. Riktigt avskalade och omysiga rum!