Cham kvällsrace

Nytt kvällsrace ikväll! Gårdagens race blev inte särskilt lyckat, åkte bra men hade en miss på flaken under första åket och låg 25, lyckades dock köra upp mig till en 13:e plats. Backen vi kör i är verkligen flack och lätt, vilket gör det hela svårt, man har inte råd med något misstag och man måste verkligen gå 110%. Racet igår var även galet tajt med tider och folk med höga nr slog sig in på bra placering.

Boendet vi bor på här är som jag nämnt tidigare under all kritik. Är tydligen ENSA högkvarter vi använder, utbildning för skidskola och bergsguiders i Frankrike. Så om du har funderat på att göra den utbildningen borde du kanske tänka om eller göra dig beredd på boendet:)

Fint ljus inför besiktningen igår!


Frankrike i ett nötskal, omysiga filtar som man knappt vill röra med tång som täcke!

Ett macro visar vad som gömmer sig i filten, mmm.