Familjeframgångar

Är tillbaka i Engelberg, lämna Adelboden omgående efter gårdagens uråkning. Oj så jag hade längtat till förhållandena vi hade igår, allt var på topp, underlag, väder och jag hade sån sjukt bra känsla på snön. Synd bara att min dag slutade efter 5-6 käppar, men inte så mycket att göra åt det nu. Nu blickar vi framåt istället. Blev ju sedan överlag en riktigt tung svenskdag, ett ”slalomfiasko” som vissa gärna använder;)

När man inte levererar själv får man glädjas åt andras familjemedlemmars framgång!

Christine vann Freeride World Tour (deras världscup) första tävling i Revelstoke härom dagen. Kul att hon fortsätter där hon slutade ifjol. Bilden är från hennes Blog där ni kan följa henne inför kommande tävling i italienska Courmayeur nu till helgen.

Även Matilda hade framgångar i helgen. Hon var i franska La Clusaz och körde Freeride World Tour Qualifier, som en Europacup skulle man kunna förklara för er alpinister. Hon blev där 2:a och tog viktiga poäng i kampen om en plats på World Tour nästa år.

Möttes av en rolig överraskning när jag kom till Engelberg, två paket från Haglöfs fyllda med sköna prylar. Se lite smakprov nedan.


Här är även ett par löparskor som jag använt/testat ett tag, riktigt bra och även snygga! Så håll utkik efter dessa framåt sommar/höst.